Rösta på mig i Grizzlys foto täv

0-778d3bd74306bb2e37c487b598f31693.png

Rösta på mig i Grizzlys foto tävling! Allt ni behöver göra är att åka till Grizzly som ligger i ingelsta handelscentrum och rösta på mig! Blöta Pussar /Bilbo

Liten utflykt till söderköping m

0-5ad043991d128a18929b6369cc6fc8f6.png

Liten utflykt till söderköping med christian och bilbo. Mysigt att gå längs med Göta Kanal..så underbart väder ute! Ciao!

Dålig uppdatering.. Fy mig! Men

0-7bb1d2726e02eac1ee2f9581d4b2ec31.png

Dålig uppdatering.. Fy mig! Men har varit/är hos Christian sen i lördags. Blir inte mkt bloggande då! Skriver ett inlägg senare om helgen! Over and Out

Såhär ser mitt hår ut nu..

2c7e0b72f03d3b9d830de270b6f244c7.png

Såhär ser mitt hår ut nu.. Jag är jätte nöjd.
Ska snart bege mig till tatuerings mässan.
Over and Out

Underbar Fredag!

Dagen började med att jag åkte ner till Maxi huset.
Inne på Cubus handlade ett par jeans, en bikini och en luvtröja (wonder women) samt lite underkläder.
(Bilder kommer vid ett annat tillfälle..)
Köpte även hårfärg!
Så imorgon blire en annan färg..inget kan bli värre än det nu..haha

Imorgon blire även Tatueringsmässan på Borgen. Sedan utgång!

Ett måste!


Nu ska jag gosa ner mig i sängen med min älskling och se på film.

Ciao!

Denna tröja är ett av köpen idag

33f919fa6e4b65f2f805cf67e5c6fda0.png

Denna tröja är ett av köpen idag. En wonder woman luvtröja. Den är så skön!

Så här ser jag ut just nu. Haha

0-66e8b24faa218f8ae5c4c2936d176f81.png

Så här ser jag ut just nu. Haha världens längsta panna ser jag ut att ha! Känner mig så snygg...not! Blir en ny färg ikväll;) kommer bild sen. Over and Out

Snart smäller det!!!!

Inte många dagar kvar nu....
Den 13 maj ska jag och Bella gå och se
Beyonce
i Globen..


Ska bli grymt kul.

Lääääääääängtar!

Ätstörningar. Ett ämne man aldrig kan skriva för mycket om.

Ätstörningar innebär att förhållandet till mat och ätande blivit ett problem. Man tänker mycket på vad man ska äta och inte, eller på när man ska äta, och lyssnar inte på kroppens signaler som säger när man är hungrig eller mätt. Ofta får man också ett förändrat förhållande till sin kropp, och är hård eller dömande mot sig själv.


Det finns olika sorters ätstörningar. En del äter knappt något och är livrädda för att äta "fel", och för att gå upp i vikt. Några äter aldrig något när de är tillsammans med andra, men jättemycket när de är ensamma. En del kräks eller försöker på andra sätt göra sig av med mat som de ätit, andra gömmer mat. Vilken typ av ätstörning man än har, påverkar det hur man tänker om sig själv och ens relationer med andra. Och en ätstörning innebär alltid att man stör kroppens naturliga signaler och processer. Det kan allvarligt påverka kroppen och hur man mår, därför är det viktigt att man får hjälp så tidigt som möjligt.
Om man har ätstörningar brukar känslor av lycka hänga nära ihop med att man till exempel lyckas följa en diet, blir smalare eller klarar av att äta "normalt" fast man är deppig och det finns mat hemma. Kanske tänker man sig att man en dag i framtiden ska känna sig helt nöjd. Men känslan av att vara nöjd eller lycklig kommer inte. Istället blir man fast i olika tankar kring ätande och hur kroppen ser ut, och känner sig ofta arg, besviken, ful eller misslyckad.


Kontroll

Har man en ätstörning tänker man mycket på mat och sin kropp, och det känns viktigt att ha kontroll. Man blir upptagen med sånt som att planera vad man ska äta nästa gång eller hur man ska träna eller äta för att "rätta till" något man inte är nöjd med. Eller vad man ska säga till kompisarna för att slippa äta något på lunchen.

Tankarna stjäl mycket tid och mycket energi. Och behovet av kontroll kan göra att man blir ensam. Man kanske inte följer med på en fest för att man är orolig att bjudas på en viss sorts mat, eller träffar kompisar och familj mindre för att slippa frågor om sin kropp eller hur man mår. Det känns jobbigt när andra lägger sig i vad man äter, och det är vanligt att man kommer med undanflykter.


Kroppsuppfattning

Om man har en ätstörning brukar man vara överdrivet fokuserad på sin vikt och hur kroppen ser ut. Troligen uppfattar man sin kropp annorlunda än den är, det är en del av sjukdomen. Till exempel kan man tycka att man ser otränad ut fast man tränar ofta, eller att man väger för mycket fast man egentligen är jättesmal. Om magen är svullen en dag kan man vilja dölja det med stora kläder.


Varför får man ätstörningar?

Varför man får ätstörningar är olika från person till person, och ofta beror det på flera saker. Det kan vara till exempel hur man tänker om sig själv och sin kropp, dålig självkänsla, att kroppen känns annorlunda efter puberteten eller på att det handlar mycket om utseende i TV och tidningar. Det kan också bero på att man har någon sjukdom, ärftlighet eller på att något är svårt, som prestationskrav eller att det är jobbigt hemma.

Problemen med mat och ätande kan börja med att man bantar, alltså försöker gå ner i vikt. Man kan ha fått höra att man behöver det, vara nyfiken på om det går att förändra sin kropp eller kanske vilja visa någon att man är lyckad genom att bli smalare. Om det finns problem som känns svåra eller omöjliga att lösa, kan det bli så att man istället fokuserar på något som är nära, sin egen kropp. Att kontrollera den genom träning eller bantning kan ju ge resultat, och verka som en väg till lycka.

Om det går bra i början kanske man får komplimanger, och det kan kännas bra och uppmuntrande. Men istället för att bli nöjd blir man mindre avkopplad och tänker på hur man ska fortsätta banta.


Kroppen påverkas

Kroppen behöver många olika ämnen för att fungera. Om man inte får i sig den näring som man behöver, till exempel för att man äter lite eller väldigt oregelbundet, kan det få många följder och allvarliga konsekvenser. Att till exempel sluta äta ett visst ämne eller svälta sig ett tag och sedan äta mycket kan få större konsekvenser än vad man kan tro.

En del saker kan man märka tidigt, som att man får ont i magen, blir trött, att huden blir uttorkad eller att man får sämre minne och svårt att koncentrera sig. Hos tjejer kan mensen bli oregelbunden eller försvinna. Annat kommer med tiden eller märks kanske först efter många år. Det kan till exempel vara att tunt fjunigt hår växer ut på kroppen, att musklerna blir svaga eller att benen i kroppen blir sköra. 

De flesta förändringarna i kroppen beror på att kroppen försöker anpassa sig till att inte få någon näring. Det gäller både om man svälter, om man brukar försöka göra sig av med det man har ätit och om man äter mycket i perioder. Många av de kroppsliga problem och konsekvenser som ätstörningar kan ge, kan försvinna om man börjar äta på ett bättre sätt.  


Inte bara kroppen skadas

En ätstörning hänger nästan alltid ihop med att man mår dåligt. Man kan vara nedstämd och deppig, eller så besviken och arg på sig själv att det leder till att man gör sig själv illa. Det är vanligt med känslor av att inte tycka om sig själv eller att man inte skulle vara mycket värd. En del mår dåligt redan innan de får ätstörningar, andra börjar göra det med tiden. Det är jobbigt och tar energi att tänka på mat och kroppen hela tiden, och på vad man ska säga till andra personer omkring sig. Tankarna som snurrar i huvudet gör att man inte kan koncentrera sig på andra saker, och att man får svårt att tycka saker är roliga. Att man får ångest är vanligt.


Bli av med ätstörningar

Det går att bli fri från ätstörningar. Det brukar vara en lång och kämpig väg, men den leder till det man är värd: ett bättre, gladare liv. Det hör till ätstörningarna att man har svårt att inse att man har ett problem, och även om man förstår det kan det vara svårt att prata med andra om det eller be om hjälp. Tankarna på att bli av med ätstörningarna kan också kännas läskiga, de kan ha blivit en del av en själv och gett en sorts trygghet. Men det är viktigt att komma ihåg att man inte är sina ätstörningar, utan att det är något man har. Man ska se det som något som man är värd att bli av med.
Källa:
http://www.umo.se/Att-ma-daligt/Atstorningar/
Redaktör: Moa Lindholm
Faktagranskare: David Clinton, psykolog och psykoterapeut, Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge
Illustratör: Cecilia Birgerson

.


Lite halv gammla modell bilder.
Måste ta tag i det där snart.
 Har inte haft varken ork eller lust men ska nog börja igen.

Dead and Gone

Kalla mig Pippi!

För nu är jag röd/orange hårig. haha.
Blekte håret igår igen, så nu är det röd/orange/gul/lite blond..det händer nått i alla fall.
Hoppas jag får råd att gå till en frisör och fixa till det nu.
VIl JU VA BLOND NU!
Mobilbloggar in en bild senare på min "fina" hår!

Väntar på min kära mor som kommer snart, vi ska ta och frakta bort lite skit från balkongen som jag inte ska ha där.
Samt lite möbler som ej ska vara kvar här.

Just ja!
Min kära mor var på IKEA igår och ringde mig därifrån för att hon hittade lite bra & BILLIGA saker till mig.
Detta var det hon köpte:
4st barpallar 99;-/st (dom skulle tydligen utgå)
Handtag till luckorna i köket. Svart smide 6st. 2 pack 5;- /st
Rosa lampa 69:-
och sist men inte minst, Pall till min balkong. Alltså till golvet, kostade nästan gratis 5;- st . Mycket bra!
Måste bara behandla dom innan jag kan lägga ut dom på balkongen..
Jippi. Jag kommer ha en super mega snygg balkong i sommar.

Nu ska jag ta och plocka lite i mitt hem.
 Återkommer senare!


Ciao!Var är Fjant?!?

Känner mig mycket bättre idag..
Vet inte vad som flög i mig igår. Vårdepp kanske? konstigt.
Idag händer det inte speciellt mycket, ska träffa min psykolog och diskutera allt mellan himmel och jord.
Nu vart du allt nyfiken va...haha skojja bara!
Sedan ska jag ta och sola hade ja tänkt mig.
Just ja! glömt berätta att jag har börjat min kamp till att bli blond..HAHAHA.
I måndags så körde jag och Amanda i en avfärgning (jag kallar mig själv 4 nyanser av MY) haha.
Idag ska jag köra nästa omgång. hoppas det blir någon ny cool färg, kanske någon man aldrig sett. HAHA
Lika kul varje gång när man sköljt ur håret.
Huvudsaken är att jag har typ bara två konstiga nyanser i helgen så man slipper se ut som en färg karta när man ska på Tattoomässan på Borgen. Haha.
Jag skiter iof i vad folk tycker för jag vet att jag ser bara ut såhär tillfälligt..
nästan att jag skulle kunna gå omkring med mitt hår som det ser ut nu, bara för att retas med dom som har FÖR lite liv och bryr sig om andra FÖR mycket...hehe

Nä nu måste jag ut med Bilbo.!

Over and Out!

lost in space.

Vet inte vad det är men jag mår skit. !
deppig.nedstämd.ledsen.you name it!
 Hoppas att det gåt över snart för jag orkar inte med att må såhär..

Over and Out

Losing my way...

2e0877c9e39863542ba64ea95613b7f5.png

Losing my way...

What to say!


Jag älskar den här filmen.

Trevligt sällskap. Hugo . Kitty . Skit kul kväll!


Måste bara tacka Candy (Linn) & Peo för en rolig kväll.
Som sagt så var vi på Hugo och där var även Kitty gäst DJ!
Hon är ju bara för grym!
Jag var nykter men hade skit kul ändå..Dansade och röjjde. Teh My style lixom.
Mer bilder kommer nog senare dom här var dom ända jag hade i min mobil..tyvärr inte så bra tagna..haha

Over and Out

Jag och Bilbo busar med hans bad

4d26e6b44c858470d1ecd91be779a7ce.png

Jag och Bilbo busar med hans badankor. Han älskar sina badankor.! Så söt. Ciao!

Är på Hugos och där träffade jag

0-5274a736f5790044cf3ae0f3c6cba12a.png

Är på Hugos och där träffade jag denna coola människa som var gäst dj! KITTY. Ska nog snart röra mig hemåt med min christian. Sov gott sen.! Ciao

Idag har jag oxå bara suttit och

6db4159d991ac3ec5f5cd2dd26c9ffe5.png

Idag har jag oxå bara suttit och njutit i solen. Drog hem till min mor som har sol hela dagen på sin balkong och där sitter vi och har gjort sen 11! Snart ska jag hem och tvätta. Ciao!

Go' Kväll!

Skickade sammanlagt 3 mobil blogg idag men bara två kom fram..hmm.. men men.
Jag har bara njutit i solen hela dagen idag. HELT SJUKT UNDERBART!
Är med Amanda (Bymp), vi har kollat på Room Service som DREGEN var med som inredare. Rummet dom gjorde vart sjukt snyggt, vill me ha så hemma hos mig juh!
Nu sitter jag vid datan och Amanda ser på tv.
Vi ska snart palla oss ner till statoil och köpa "canser pinnar"!

Hoppas att DU oxå har haft en underbar dag!

Ciao!

Sitter förfarande i solen och nj

1572163d0e8d77e20b304cfdaa3cc5b6.png

Sitter förfarande i solen och njuter. Blåser lite kallt bara men jag ska inte klaga:) Ciao!

Då mina nr inte ville följa med

5936f08f5a30f6745c17b45f7503b303.png

Då mina nr inte ville följa med till min nya mobil så skulle jag bli glad om ni skulle kunna skicka ett sms med ert namn i så jag har det.. Ciao!

Fierce!!!Nästa vecka ska jag ta mitt första steg till att bli blond igen..
Har suttit och kollat på gammla bilder på mig som blond och jag vill kunna trolla så jag blev det på en sekund  igen, utan att behöva avfärgs med mera.
men men..det får väl ta den tiden det tar. hoppas bara på att jag är lite blond ialla fall till sommaren (midsommar).

Ciao!

Go morgon

Vaknade kl 08.30..jätte pigg. skönt att inte sova bort dagen.!
Vet inte riktigt än vad som händer idag.
Funderar på att åka till ett hund cafe med Bilbo. Vi får se!
Återkommer!

Ciao!

NY MOBIL

ÄNTLIGEN EN NY MOBIL!

Denna rosa skönhet från sonyericsson T700.
Så nu kan jag börja mobilblogga igen.Desperate Housewives

Dubbelavsnitt..JIPPI..
LOVE IT!

Nu är Påsken över.


Lite av mina söta Påsk presenter.
Godis, pengar, söt kasse med en döskalle på. och EN UK väska av min älskade pojkvän..hihi!

GLAD PÅSK!!
ÖNSKAR JAG ER ALLA!

Underhållning

Hjälp, jag är med i en japansk tv-show är ett tävlingsprogram producerat av Jarowskij som kommer att sändas i TV 4 under våren 2009. Programledare är Carolina Gynning.

Det är en svensk version av det amerikanska programmet I Survived a Japanese Game Show, som tidigare visats på TV 6, och därför kommer det här programet spelas in i Japan med japansk publik.

Till skillnad från den amerikanska versionen, som har "vanliga", okända människor som deltagare, kommer här svenska kändisar att vara med, till exempel Dogge Doggelito, Anna Book, Marie Picasso, Sandra Dahlberg, Tore Kullgren, Regina Lund, Johannes Brost, Klasse Möllberg och Kjell Eriksson
källa: http://sv.wikipedia.org/wiki/Wikipedia


Har precis kollat klart på detta pogram..sjukt kul!!

Hjälp mig!

Nu har jag bestämmt mig..JAG SKA BLI BLOND IGEN!
Behöver tips och råd om hur jag lyckas bäst med det..Jag ju svart hår nu och har färgat det svart i nått år nu.
How to get blond?
avfärgning?
blondering?
slingor?
Allt på en gång?(skämt)
Måste jag gå till frisör eller går det att göra det hemma?
Alla råd och tips är välkomna!

Music in teh blogg..

Nu har jag fixat så du som läsare kan lyssna på mina favorit låtar just nu!
Hoppas ni håller med när det gäller låtvalen..


LooooveHar precis njutit lite av denna extremt goda glass...mmmmmums!
[Kostar lite men är värt pengarna.]

Tack 118100.


Jag smsade 118100 och frågade:
Vem är My Höglund?

Detta fick jag som svar:
118100 tror att My Höglund är en underbar tjej med en vinnande personlighet. Hon sprider glädje kring sig och uppskattaren utekväll med väninnorna. En riktig härlig människa som det är lätt att tycka om!


TACKAR TACKAR!!


Smsa in du med och kolla vad dom säger om dig!

Tröttnar aldrig på denna låt!Beyonce - Halo

What if.


Låten "What if" är framtagen som ett samarbete mellan Friends och Darin. Den handlar om mobbningens allvar och ställer frågan: "Hur skulle det kännas om du själv eller någon av dina nära blev utsatta?".
Ju fler som går med i kampen mot mobbning desto starkare blir vi!

Om du sms:ar friends till 72240 blir låten What If din för 5 kr (+ ev. operatörspris inom Sverige).
Ännu en underbar dag!

Så vad ska man göra för kul idag då??
Jag och Bilbo är hemma hos Christian...mysigt...Christian är ledig idag så nått kul ska vi väl försöka hitta på..
Har inte så mycket att skriva just nu mer än att ha en trevlig dag!

Ciao!


Svart, Brun eller Blond??


Har gått och funderat ett tag på att färga mitt hår, men till vad??
Ska jag bli blond igen (min riktiga färg) eller brunhårig eller ska jag fortsätta vara svarthårig??
Hjälp mig snälla!


ps. äkta långt hår på bilden ej löshår!! Viktigt det där ;) hehe

Nu är våren är här..

Ja! Jag vet att jag har varit dålig på att blogga senaste veckan.. Har inte varit hemma så mycket och min mobil har ju gått sönder så jag har en tillfällig mobil UTAN kamera så jag kan inte mobil blogga..snyft! Ska ta och försöka skaffa mig en ny mobil i veckan.  Nog om det nu!

VÅREN har kommit..UNDERBART! Just nu är det 13 grader ute. Skönt!


Lite kort om dom senaste dagarna:
I helgen har jag och Bilbo varit hemma hos Christian hela helgen och bara tagit det lungt med långprommenader med mera. Igår var vi på IKEA och handlade lite möbler till hans lägenhet. Var inte så kul att gå omkring där för dom håller på att bygga om där så allt var en stor röra.
Innan vi åkte till IKEA hade vi lämnat Bilbo hos mamma. När vi var hemma från IKEA och håller på att sätta ihop möblerna så ringer mamma och säger att Bilbo har bitit en igelkott?!?! HJÄLP! tänkte jag.
Så jag och Christian åkte direkt hem till henne för att hjälpa henne att kolla om han hade fått taggar i munnen eller så.
Som tur var så var det ingen vara. Han hade fått en tagg i hakan som var jätte lätt att ta bort.
Vi vart ju självklart jätte oroliga för igelkotten. Så vi gick ut för att kolla till kotten. Vi hittade den och studerade den lite men den hade klarat sig utan några skador..SKÖNT!  Ingen fara alltså. Båda var Ok!
Men mamma och jag var ändå lite oroliga om det var "farligt" att "bita" i en igelkott så mamma ringde Agria Jouren och fråga och dom sa att det inte var någon fara och att det var jätte vanligt! Det var skönt, men stackars igelkottar. Tur att dom är så snabba på att rulla ihop sig så dom inte kan bli skadade!

Just nu sitter jag och kollar på Tyra Banks Show...LOVE IT!
När det är slut så ska jag ta och diska lite sen gå ut i solen med Bilbo...

Ha en underbar vårdag!

Ciao!

mynameiiismy

made in London

RSS 2.0